Besökare

Välkommen till Kalix Golfklubb!

Som besökare i Kalix så är du välkommen till vår golfbana. Den ligger 1,6 km söderut, längs vägen till Nyborg, räknat från rondellen på södra sidan av Kalixbron. Vi kan erbjuda en förstklassig bana och en bra service. Vi samarbetar med campingen och hotellen och kan erbjuda olika boendealternativ.

Vår golfbana, som tillhör en av distriktets bästa, är oftast lättillgänglig utan några längre väntetider. Ring och boka tid eller gå in på vår hemsida och boka via Min Golf.

Är ni en turistande familj och inte alla spelar golf så kan ni ändå ta med er hela familjen på en golfrunda som blir en naturupplevelse för övriga som följer med. Avsluta gärna med en bastu och en kaffe med fika då du är klar.

Vill du bara träna lite så finns ett träningsområde som ligger vid klubbhuset.

Du finner det du behöver under olika flikar på hemsidan. Om du behöver hjälp så ska du bara kontakta vår personal på tel :0923-159 35

Välkommen!

Tel: 0923-159 35 (under golfsäsongen)