25-års jubileum för Linnebanan i Kalix firades med golftävling och fest

Bild saknas - Ingen Paa Puttinggreen Alla Paa Fest

Den 25 juli firades 25-års jubileet för Linnebanan i Kalix. En golftävling arrangerades under dagen och en fest på kvällen. Det kom 66 startande till tävlingen. Därefter bjöds det på buffémiddag. Efter den gemensamma middagen hölls prisutdelningen.

Vinnare blev:
A-klassen: Nicklas Sandberg
B-klassen: Herman Öberg

Vi gratulerar!

Tävlingsresultaten visade en fantastisk topp trots blöta banor. Hela resultatlistan återfinns under Tävlingar på vår hemsida.

Trubaduren underhöll gästerna under 3 timmar då middagen var avslutad.

Middagen uppskattades av de 45 middagsgästerna och stämningen var hög under kvällen.

Bilden visar att alla var på fest vid midnatt och ingen tränade puttning,