Aktuellt från Kalix Golfklubb

Bild saknas - Questions 2212771 640

Hej kära golfare,

I dessa oroliga virustider drabbas vi alla på ett eller annat sätt. Vi i styrelsen har haft extra möte för att se hur det drabbar oss som golfklubb. Just nu kan vi inte kalla till informationsmöte, därav denna information.

Flera företag väntar inne med besked om sponsring p.g.a. det ekonomiska läget som är nu. Vi i styrelsen jobbar för att hitta andra lösningar, vilket vi kommer presentera i kommande informatinsuppdatering.

Till dig som undrar om det blir någon bana i år?

Ja det blir det, vi har skrivit på avtal för driften och personalen.

Golf är ju en fantastisk friskvårdsaktivitet som bedrivs ute i friska luften. Bollarna duggar ju inte tätt, så om viruset kvarstår till sommaren bör vi ändå kunna spela golf.

Vi fortsätter se framåt och längtar tills säsongen startar. Ett virus stoppar inte oss, vår klubb fyller ju 30 år. Det ska vi fira!

Med början den 30 maj med golfens dag, kanske en golfvecka i slutet av juli....

Var rädd om dig och glöm inte tvätta händerna!

Ha en fin dag :)
Önskar hela styrelsen