Delbetala din årsavgift

Bild saknas - Moregolf Delbetalning

I år kan golfklubben erbjuda delbetalning av årsavgiften i samarbete med MoreGolf Mastercard - golfarens kort.

Med golfens eget betal- och kreditkort MoreGolf Mastercard kommer du kunna delbetala din årsavgift för 2020 till oss på 6 eller 12 månader utan ränta. Det enda som tillkommer är en månadsavgift på 29 kronor.

Det kommer finnas möjlighet att delbetala din årsavgift till oss med MoreGolf Mastercard på några olika sätt:

• Betala med MoreGolf Mastercard via Min Golf

Din årsavgift finns upplagd i Min Golf under Mina Sidor > Mina betalningar.

Betala med ditt MoreGolf Mastercard och delbetala sedan din årsavgift på golf.se/moregolf under Mina Sidor > Transaktioner.

• Betala din pappersfaktura med MoreGolf Mastercard

Ladda ner, skriv ut och fyll i ansökningsblanketten som du hittar på moregolf.golf.se/kortet. Posta den tillsammans med pappersfakturan du fått från oss portofritt till: Svenska Golfförbundet, c/o EnterCard Group AB, Svarspost 20504640, 110 00 Stockholm

Moregolf Mastercard

Golfklubben kommer återkomma under början av nästa år när allt är redo och klart för att betala årsavgiften.

Har man du inget MoreGolf Mastercard och vill delbetala?

Då kan du ansöka om ett kort på golf.se/moregolf eller använda denna ansökningsblankett.

Fördelar med MoreGolf Mastercard

• Bonus på alla inköp
  • Möjlighet att delbetala årsavgiften till golfklubben och andra inköp
  • Upp till 55 dagars räntefri kredit
  • Kompletterande reseförsäkring och hyrbilsförsäkring

MoreGolf Mastercard är ett samarbete mellan Svenska Golfförbundet och EnterCard Group AB. Mer information och kortvillkor finns på golf.se/moregolf.