Drömmer om golfsäsongen

Bild saknas - Golfbild

Just nu består min friskvård av skidor,
men i dessa virustider drömmer jag redan om en härlig runda på vår fina golfbana

Golf är en fantastisk familjesport med många fördelar

Socialt, oberoende av ålder, kön eller spelnivå kan man mötas på golfbanan.
Nyttigt, en av de bästa motionsformerna för att förbättra sin hälsa och livskvalité.
Bra miljö, på banan njuter du i en vacker natur och med avstressande och avkopplande lugn.
Tillsammans med familjen, arbetskollegor och vänner.

Vår vision är att Kalix Golfklubb ska bli en förening dit hela familjen kommer för att må gott 🌞 Spela golf, äta gott, umgås och ha roligt tillsammans 🌞

En härlig familjeaktivitet i flera generationer 🌞
Vår senaste Hole in One gjordes av en av vår äldste medlem 🌞
Själv har jag förmånen att golfa i fyra generationer, två barnbarn, sonen och min mamma 🌞