Dystert och halt ute men flitens lampa lyser inne!

Bild saknas - Startup 593341 1280

Sedan årets höstmöte den 24 oktober så har den nya styrelsen kommit igång ordentligt men arbetet inför kommande driftsår. Klicka vidare för ytterligare inblick i allt arbete.

Bland alla punkter som ska utföras så har det jobbats mycket med ekonomisk uppföljning, budget- och sponsorarbete.

Nytt för i år är att även arbetsgrupperna för t.ex tävling, sponsring varit inbjudna till styrelsemöten för en tydlig uppföljning. Om ni känner att ni önskar delta i något av arbete hör gärna av er till styrelsen@kalixgolfklubb.se

Styrelsen har även passat på att ha en intern kortare utbildning i GIT (Golfens IT-system) och kommer även finnas representerade vid SISU/Kalix Kommuns event Offensivare Förening - motiva ideella onsdagen den 27 november.