Dystert och halt ute men flitens lampa lyser inne!

Bild saknas - Startup 593341 1280

Sedan årets höstmöte den 24 oktober så har den nya styrelsen kommit igång ordentligt men arbetet inför kommande driftsår. Klicka vidare för ytterligare inblick i allt arbete.

Bland alla punkter som ska utföras så har det jobbats mycket med ekonomisk uppföljning, budget- och sponsorarbete. 

Nytt för i år är att även arbetsgrupperna för t.ex tävling, sponsring varit inbjudna till styrelsemöten för en tydlig uppföljning. Om ni känner att ni önskar delta i något av arbete hör gärna av er till styrelsen@kalixgolfklubb.se

Styrelsen har även passat på att ha en intern kortare utbildning i GIT (Golfens IT-system) och kommer även finnas representerade vid SISU/Kalix Kommuns event Offensivare Förening - motiva ideella onsdagen den 27 november.

Senaste nytt från Kalix Golfklubb

Medlemsundersökningen Players 1st

28 augusti går årets medlemsundersökning, Players 1st, ut till samtliga medlemmar Undersökningen genomförs av det danska företaget Players 1st i samarbete med Svenska Golfförbundet, där över 350 svenska golfklubbar deltar. Players 1st är ett utmärkt verktyg för klubbens ledning att ta reda på vad ni medlemmar har för syn på verksamhet och anläggning. Resultatet ligger till stor del som grund för styrelse och klubblednings arbete med att göra rätt prioriteringar och sätta upp mål för klubbens verksamhet och framtid. Ju fler svar, desto bättre underlag för rätt beslut.

Läs mer »
Kalix Golfklubb
Nyborgsvägen 175
952 91
Kalix
Tel: 073-038 82 85 (Under öppettider)
E-post: info@kalixgolfklubb.se

Upp