Ett stort tack till banpersonalen på Linnébanan

Bild saknas - CIMG0821 Komp

Här ser ni teamet som åter igen har lyckats sköta om vår golfbana på ett sätt som gör den till en av golfdistriktets bästa. Ett stort tack till teamet: Erik, Peter, Sebastian, Mikael, Isac och Hans, som här också visar upp maskinparken (från vänster till höger på bild)

Det är inte bara golfklubbens medlemmar som tycker att den håller högsta nivå. Greenfeegäster från hela landet som har besökt oss har uttryckt samma sak. De har varit mycket nöjda med sin golfrunda på Linnébanan.