Ett stort tack till banpersonalen på Linnébanan

Bild saknas - CIMG0821 Komp

Här ser ni teamet som åter igen har lyckats sköta om vår golfbana på ett sätt som gör den till en av golfdistriktets bästa. Ett stort tack till teamet: Erik, Peter, Sebastian, Mikael, Isac och Hans, som här också visar upp maskinparken (från vänster till höger på bild)

Det är inte bara golfklubbens medlemmar som tycker att den håller högsta nivå. Greenfeegäster från hela landet som har besökt oss har uttryckt samma sak. De har varit mycket nöjda med sin golfrunda på Linnébanan.

Senaste nytt från Kalix Golfklubb

Medlemsundersökningen Players 1st

28 augusti går årets medlemsundersökning, Players 1st, ut till samtliga medlemmar Undersökningen genomförs av det danska företaget Players 1st i samarbete med Svenska Golfförbundet, där över 350 svenska golfklubbar deltar. Players 1st är ett utmärkt verktyg för klubbens ledning att ta reda på vad ni medlemmar har för syn på verksamhet och anläggning. Resultatet ligger till stor del som grund för styrelse och klubblednings arbete med att göra rätt prioriteringar och sätta upp mål för klubbens verksamhet och framtid. Ju fler svar, desto bättre underlag för rätt beslut.

Läs mer »
Kalix Golfklubb
Nyborgsvägen 175
952 91
Kalix
Tel: 073-038 82 85 (Under öppettider)
E-post: info@kalixgolfklubb.se

Upp