Facilitator North tackar för en trevlig golfdag

Bild saknas - Image4

Facilitator tackar alla berörda för en jättefin golfdag.

Speciellt tack till:
- banpersonalen som gjorde ett extra ryck med banan på morgonen, det uppskattades
-Jimmie-Malin-Tony i grilleriet
-administratörsAnna samt Edvins Sandlund med sitt jobb

Grattis alla vinnare med Håkan Johansson i A-klassen och Emil Sikström i B-klassen i spetsen.

Skoj att vi fick se home-town-boy Daniel Eliasson på banan. Som spelade banan på par 71 slag, vilket är nåt många av oss bara drömmer om.

Hoppas vi kör nästa sommar igen!

-Tommy

Image0