Golfläger för damer

Bild saknas - Golf 83869 1280

Jörgen Gidlund, Bodens Golfklubb inbjuder golfande damer till golfläger i Boden. I år arrangeras detta läger måndag - onsdag 11-13 juni 2018.

Kursinnehåll:

Under tre dagar kommer Du att få möjlighet att utvecklas som golfare. Fjolårets lyckade läger med mer fokus på spelet på banan fortsätter.

Du får en genomgång av alla slag teoretiskt och praktiskt. Varje dag blir det även praktisk tillämpning på banan.

Båda kvällarna blir det en regelpromenad på banan, fysisk golfträning,  diskussioner runt ”Tjejer och golf” eller någon annan intressant aktivitet.

Andra kvällen avslutas med en mysig middag.

För anmälan, avgifter och övrig information klicka här.