Golfseniorerna ställer som vanligt upp då greenerna ska täckas med dukar

Bild saknas - Hål 2.green-3

Tisdagen den 17 maj såddes greenerna in och täcktes med dukar. Vi uppmärksammar de flitiga medlemmarna som år efter år deltar i jobbet. Dom gör ett kanonjobb. Klubbstyrelsen tackar redan nu för insatsen.

Ideellt arbete som uppmärksammas

Den resursförstärkning som medlemmarna gör i denna fas bidrar till att greenerna kommer igång snabbare. Det innebär i sin tur en tidigare öppning av banan. Redan nu är 18-20 medlemmar intresserade att delta.

Alla som medverkar bjuds på hamburgerlunch kl 12:00