Golwing 7/9 - Tävling med golf och bowling

Bild saknas - Golwwing Logga

Kalix GK hälsar alla välkomna till Golwing - Tävling med golf och bowling. För mera information klicka vidare

Golf:
Vi startar på lördag morgon med golf och då 18-hål bästboll, lagets (två spelare) bästa resultat på varje hål räknas, slutresultatet blir en platssiffra.

Bowling:
Efter Golfen är det dags för bowling på Kalix Bowlingcenter.
Varje deltagare spelar 3 serier bowling, lagets 3 bästa serierna räknas i tävlingen, varje deltagare måste bidra med minst 1 serie i slutresultatet, resultatet blir en platssiffra.

Vinnare är det lag som totalt har bäst platssiffra.

Prisutdelning och middag kl 19:00

Anmälan görs via Min Golf på golf.se senast den 5 september kl 18:00

Tävlingsavgift: 200 SEK (Exkl. middag)
Tävlingsgreenfee: 160 SEK

Avgift middag: 200SEK (Anmälan till middag sker i samband med anmälan till tävlingen.)

OBS! Begränsat antal deltagande lag på max 24 stycken.

Om man inte har en lagkamrat, hör gärna av er till tävlingsledaren så försöker vi lösa det om möjligt.

Tävlingsledare: Tommy Englund, 070-570 07 49