Grönt Kort-utbildningar

Bild saknas - Grontkort

Sommaren närmar sig och nu öppnar vi för anmälan till årets Grönt kort-utbildning. Utbildningarna kommer börja att ges redan i slutet av maj eller början av juni.

Följande pris gäller:

• 1-14 år 500:-
  • 15-24 år 800:-
  • Senior 1500:-

Alla priser är inkl teoribok, medlemsskap
och spelrätt 2018.

För delar av avgiften kan friskvård nyttjas se ytterligare information under filken utbildning eller klicka här.

Golfklubben lånar ut klubbor om du inte har egna.

Anmälan och mer info:
Stefan Lundbäck, tel 070-645 80 78