Hjälp Kalix Golfklubb– prenumerera på Svensk Golf

Bild saknas - Svenskgolf

Snart kommer du inte längre att få hem Svensk Golf automatiskt i brevlådan via Svenska Golförbundet.

Men lugn. Du kan även i fortsättningen enkelt ta del av Golfskolan, utrustningstester, banbesök och alla andra populära inslag i norra Europas mest lästa golftidning.

Vi på din hemmaklubb har nämligen förhandlat fram det absolut bästa erbjudandet för dig som medlem:

Du får 6 nummer för endast 239 kronor!

För varje såld prenumeration går dessutom 40 kronor till vår golfklubb för satsningar som vi vill prioritera.
Passa på att boka redan idag! Länk till erbjudandet finns nedtill: