Höstinformation, öppettider m.m

Bild saknas - IMG 0050

Denna vecka är det möten på agendan med fokus på klubbens framtid.

Viktiga frågor som har varit är vår verksamhet golf och driften av banan.
Frågor som vi tar vidare till NVGF:s möte med klubben på lördag.
Vi som klubb är 30 år och har samlad erfarenhet, men vi är nya och unika i Sverige med att drifta hela verksamheten med banan.

Vi har haft möte med personalen för att tillsammans hitta nya lösningar inför kommande säsong. Utvärderat hur det har varit, frågat oss vad vi har lärt oss av det som inte har varit bra och framför allt vad kan vi tillsammans göra för att det ska bli bättre. Hitta nya arbetssätt och få till nya rutiner och även jobba med gamla fungerande rutiner.

För det som är bra och fungerar ska vi ha kvar och sträva efter att det ska bli ännu bättre.

Ekonomin och budgeten jobbar vi hela tiden med, när Covid-19 restriktioner kom, ändrade vi i budgeten till en Corona budget och hoppades på att säsongen skulle få många spelande på banan. Följde alla restriktioner inne i klubbhuset och på banan. I samma veva blev Kalix i epicentrum med Covid-19 insjukna.....
Då spelade det ingen roll att golf är en fantastisk bra friskvård, ute i friska luften.

Restaurangen har inte haft många besökare likaså campingen. Det som ska vara vårt extra tillskott i ekonomin.

Därför har vi sagt upp vår personal i klubbhuset, de gör sin sista arbetsdag på söndag.

Tillsammans med den banpersonalen som är kvar i september har vi ändrat lite av höstens rutiner.
Vår ruff är nu ny klippt och den har klippts 2 ggr/v.
Från nästa vecka klipps inte ruffen lika ofta. Fokus är greener och fairways.

Allt detta för att vi har fokus på klubbens framtid.
Tillsammans lyckas vi!

Öppettider från 31/8 - 12/9