Juniorkonferensen 2018

Bild saknas - JK2018

Den 17-18 november deltog några av styrelsemedlemmar vid årets Juniorkonferens. Arrangör av konferensen är Svenska Golfförbundet och det blev verkligen en av årets mest inspirerande träff för alla som jobbar med juniorutveckling på den egna golfklubben. Temat för konferens var "Golf som barnidrott - fler barn i bra verksamhet".

Totalt deltog cirka 140 deltagare från Kalix i norr till Malmö i söder.
Dagarna var fullspäckade med spännade föreläsare samt praktiska pass där man bland annat fick prova på ett rörelsepass med golfspecifikarörelser samt upplägget med Golfäventyret Cup.

Juniorkonferensen är en återkommande konferens som SGF anordnar vartannat år.

Senaste nytt från Kalix Golfklubb

Medlemsundersökningen Players 1st

28 augusti går årets medlemsundersökning, Players 1st, ut till samtliga medlemmar Undersökningen genomförs av det danska företaget Players 1st i samarbete med Svenska Golfförbundet, där över 350 svenska golfklubbar deltar. Players 1st är ett utmärkt verktyg för klubbens ledning att ta reda på vad ni medlemmar har för syn på verksamhet och anläggning. Resultatet ligger till stor del som grund för styrelse och klubblednings arbete med att göra rätt prioriteringar och sätta upp mål för klubbens verksamhet och framtid. Ju fler svar, desto bättre underlag för rätt beslut.

Läs mer »
Kalix Golfklubb
Nyborgsvägen 175
952 91
Kalix
Tel: 073-038 82 85 (Under öppettider)
E-post: info@kalixgolfklubb.se

Upp