Juniorkonferensen 2018

Bild saknas - JK2018

Den 17-18 november deltog några av styrelsemedlemmar vid årets Juniorkonferens. Arrangör av konferensen är Svenska Golfförbundet och det blev verkligen en av årets mest inspirerande träff för alla som jobbar med juniorutveckling på den egna golfklubben. Temat för konferens var "Golf som barnidrott - fler barn i bra verksamhet".

Totalt deltog cirka 140 deltagare från Kalix i norr till Malmö i söder.
Dagarna var fullspäckade med spännade föreläsare samt praktiska pass där man bland annat fick prova på ett rörelsepass med golfspecifikarörelser samt upplägget med Golfäventyret Cup.

Juniorkonferensen är en återkommande konferens som SGF anordnar vartannat år.

Senaste nytt från Kalix Golfklubb

Blå Kiosken - Hjälp från medlemmar!

Under helgerna så drivs Blå Kiosken med hjälp av ideell arbetskraft från ni medlemmar. I dagsläget så kommer Blå Kiosken behöv vara stängd de flesta helgdagar om inte fler väljer att hjälpa till. Blå Kiosken är väldigt uppskattad, av så väl medlemmar och gäster. Så fundera gärna ytterligare en gång över vilken helgdag ni kan hjälpa till, för lediga dagar och information om hur bokning sker klicka vidare.

Läs mer »

Nya tider för möjlighet till lektion med Niklas Edelsvärd

Nu finns det nya tillfällen att boka privatlektion med Niklas Edelsvärd. Förra gången bokades tiderna upp relativt snabbt så passa på att anmäla er direkt om ni trots allt går i tankarna att ta en lektion. Niklas hjälper till med allt inom sving, närspel och puttning. Lektionerna riktar sig till alla som spelar golf, att boka en lektion då och då för att få hjälp att förbättra spelet och utvecklas som spelare är alltid klokt.

Läs mer »
Kalix Golfklubb
Nyborgsvägen 175
952 91
Kalix
Tel: 0923-159 35 (under golfsäsongen)
Mobil: 070-547 31 82
E-post: info@kalixgolfklubb.se

Upp