Juniorkonferensen 2018

Bild saknas - JK2018

Den 17-18 november deltog några av styrelsemedlemmar vid årets Juniorkonferens. Arrangör av konferensen är Svenska Golfförbundet och det blev verkligen en av årets mest inspirerande träff för alla som jobbar med juniorutveckling på den egna golfklubben. Temat för konferens var "Golf som barnidrott - fler barn i bra verksamhet".

Totalt deltog cirka 140 deltagare från Kalix i norr till Malmö i söder.
Dagarna var fullspäckade med spännade föreläsare samt praktiska pass där man bland annat fick prova på ett rörelsepass med golfspecifikarörelser samt upplägget med Golfäventyret Cup.

Juniorkonferensen är en återkommande konferens som SGF anordnar vartannat år.