Kalix Golfklubb har köpt Kalix Golf AB

Bild saknas - Kontrakt

Idag 20171227 har Kalix Golfklubb köpt Kalix Golf AB. Vi ser framemot ett spännande år 2018, tillsammans med ni medlemmar kommer vi jobba för att få en bra golfbana till sommaren.

Styrelsen jobbar redan nu aktivt för att hinna skapa så goda förutsättningar som möjligt inför kommande säsong. Här i början av januari så kommer de bland annat att träffa kommunen.

I och med uppköpet så kommer de ideella arbete hos våra medlemmar att bli extra betydelsefullt då ett större jobb än tidigare ligger framför oss. Men nu passar vi på att njuta av de sista dagarna detta år och vi vill då även passa på att önska er alla ett riktigt gott nytt år så ses vi med nya krafter 2018.

MvH Styrelsen
Kalix Golfklubb

Senaste nytt från Kalix Golfklubb

Blå Kiosken - Hjälp från medlemmar!

Under helgerna så drivs Blå Kiosken med hjälp av ideell arbetskraft från ni medlemmar. I dagsläget så kommer Blå Kiosken behöv vara stängd de flesta helgdagar om inte fler väljer att hjälpa till. Blå Kiosken är väldigt uppskattad, av så väl medlemmar och gäster. Så fundera gärna ytterligare en gång över vilken helgdag ni kan hjälpa till, för lediga dagar och information om hur bokning sker klicka vidare.

Läs mer »

Nya tider för möjlighet till lektion med Niklas Edelsvärd

Nu finns det nya tillfällen att boka privatlektion med Niklas Edelsvärd. Förra gången bokades tiderna upp relativt snabbt så passa på att anmäla er direkt om ni trots allt går i tankarna att ta en lektion. Niklas hjälper till med allt inom sving, närspel och puttning. Lektionerna riktar sig till alla som spelar golf, att boka en lektion då och då för att få hjälp att förbättra spelet och utvecklas som spelare är alltid klokt.

Läs mer »
Kalix Golfklubb
Nyborgsvägen 175
952 91
Kalix
Tel: 0923-159 35 (under golfsäsongen)
Mobil: 070-547 31 82
E-post: info@kalixgolfklubb.se

Upp