Kalix Golfklubb har köpt Kalix Golf AB

Bild saknas - Kontrakt

Idag 20171227 har Kalix Golfklubb köpt Kalix Golf AB. Vi ser framemot ett spännande år 2018, tillsammans med ni medlemmar kommer vi jobba för att få en bra golfbana till sommaren.

Styrelsen jobbar redan nu aktivt för att hinna skapa så goda förutsättningar som möjligt inför kommande säsong. Här i början av januari så kommer de bland annat att träffa kommunen.

I och med uppköpet så kommer de ideella arbete hos våra medlemmar att bli extra betydelsefullt då ett större jobb än tidigare ligger framför oss. Men nu passar vi på att njuta av de sista dagarna detta år och vi vill då även passa på att önska er alla ett riktigt gott nytt år så ses vi med nya krafter 2018.

MvH Styrelsen