Kalix Golfklubb har köpt Kalix Golf AB

Bild saknas - Kontrakt

Idag 20171227 har Kalix Golfklubb köpt Kalix Golf AB. Vi ser framemot ett spännande år 2018, tillsammans med ni medlemmar kommer vi jobba för att få en bra golfbana till sommaren.

Styrelsen jobbar redan nu aktivt för att hinna skapa så goda förutsättningar som möjligt inför kommande säsong. Här i början av januari så kommer de bland annat att träffa kommunen.

I och med uppköpet så kommer de ideella arbete hos våra medlemmar att bli extra betydelsefullt då ett större jobb än tidigare ligger framför oss. Men nu passar vi på att njuta av de sista dagarna detta år och vi vill då även passa på att önska er alla ett riktigt gott nytt år så ses vi med nya krafter 2018.

MvH Styrelsen
Kalix Golfklubb

Senaste nytt från Kalix Golfklubb

Golfsäsongen är slut

Snön har lagt sig och vi får nu se fram emot nästa golfsäsong. Vi får tacka alla ni som har besökt vår golfbana, gäster som egna medlemmar. Det är för er vi anstränger oss att hela tiden förbättra kvalitén på banan. Ni kan gärna följa oss på hemsidan under vintern. Under nyhetsflödet på första sidan skriver vi om vad som händer på Kalix GK eller i Kalix Golf AB. Om ni är intresserade av det som sker på klubbens styrelsemöten så återfinner ni det i våra protokoll under fliken Medlemmar/Klubbinformation.

Läs mer »
Kalix Golfklubb
Nyborgsvägen 175
952 91
Kalix
Tel: 0923-159 35 (under golfsäsongen)
Mobil: 070-547 31 82
E-post: info@kalixgolfklubb.se

Upp