Köp Golfhäftet 2018, få 2019 på köpet!

Bild saknas - Gh1819

Stötta Kalix Golfklubb genom att köpa golfhäftet hos oss. Aktuellt just nu är att om man köper Golfhäftet 2018 får man Golfhäftet 2019 på köpet.

Golfhäftet ger dig möjligheten att spela golf till halv greenfee på över 900 olika golfbanor i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland och Italien till halva greenfeepriset. Du betalar endast 495:- för Golfhäftet, vilket betyder att du redan efter 2-3 golfrundor sparar pengar. Du bokar tid eller besöker den golfklubb du vill spela precis som vanligt. På golfbanan visar du upp Golfhäftet-kortet och spelar därefter till halv greenfee.

Golfhäftet köper ni genom att kontakta Mikael Hult på telefon 070-263 35 95  eller via e-post micke.hult@kalixgolfklubb.se

Senaste nytt från Kalix Golfklubb

Blå Kiosken - Hjälp från medlemmar!

Under helgerna så drivs Blå Kiosken med hjälp av ideell arbetskraft från ni medlemmar. I dagsläget så kommer Blå Kiosken behöv vara stängd de flesta helgdagar om inte fler väljer att hjälpa till. Blå Kiosken är väldigt uppskattad, av så väl medlemmar och gäster. Så fundera gärna ytterligare en gång över vilken helgdag ni kan hjälpa till, för lediga dagar och information om hur bokning sker klicka vidare.

Läs mer »

Nya tider för möjlighet till lektion med Niklas Edelsvärd

Nu finns det nya tillfällen att boka privatlektion med Niklas Edelsvärd. Förra gången bokades tiderna upp relativt snabbt så passa på att anmäla er direkt om ni trots allt går i tankarna att ta en lektion. Niklas hjälper till med allt inom sving, närspel och puttning. Lektionerna riktar sig till alla som spelar golf, att boka en lektion då och då för att få hjälp att förbättra spelet och utvecklas som spelare är alltid klokt.

Läs mer »
Kalix Golfklubb
Nyborgsvägen 175
952 91
Kalix
Tel: 0923-159 35 (under golfsäsongen)
Mobil: 070-547 31 82
E-post: info@kalixgolfklubb.se

Upp