Medlemsavgiften 2018

Bild saknas - Member

Nu i dagarna så kommer faktura med medlemsavgiften att landa i era brevlådor. Genom att betala in medlemsavgiften erhåller ni även Tidningen Svensk Golf, om ni önskar hinna få första numret är det bra om inbetalning sker under januari månad.

Faktura för spelrättsavgiften kommer att skickas ut under februarimånad. Då kommer det även finnas möjlighet att betala spelrättsavgiften via autogiro. Mera information om autogiro kommer i samband med fakturan samt finnas här på hemsidan.

För information kring avgifter och inbetalning klicka här.