Medlemsavgiften 2018

Bild saknas - Member

Nu i dagarna så kommer faktura med medlemsavgiften att landa i era brevlådor. Genom att betala in medlemsavgiften erhåller ni även Tidningen Svensk Golf, om ni önskar hinna få första numret är det bra om inbetalning sker under januari månad.

Faktura för spelrättsavgiften kommer att skickas ut under februarimånad. Då kommer det även finnas möjlighet att betala spelrättsavgiften via autogiro. Mera information om autogiro kommer i samband med fakturan samt finnas här på hemsidan.

För information kring avgifter och inbetalning klicka här.

 

Senaste nytt från Kalix Golfklubb

Blå Kiosken - Hjälp från medlemmar!

Under helgerna så drivs Blå Kiosken med hjälp av ideell arbetskraft från ni medlemmar. I dagsläget så kommer Blå Kiosken behöv vara stängd de flesta helgdagar om inte fler väljer att hjälpa till. Blå Kiosken är väldigt uppskattad, av så väl medlemmar och gäster. Så fundera gärna ytterligare en gång över vilken helgdag ni kan hjälpa till, för lediga dagar och information om hur bokning sker klicka vidare.

Läs mer »

Nya tider för möjlighet till lektion med Niklas Edelsvärd

Nu finns det nya tillfällen att boka privatlektion med Niklas Edelsvärd. Förra gången bokades tiderna upp relativt snabbt så passa på att anmäla er direkt om ni trots allt går i tankarna att ta en lektion. Niklas hjälper till med allt inom sving, närspel och puttning. Lektionerna riktar sig till alla som spelar golf, att boka en lektion då och då för att få hjälp att förbättra spelet och utvecklas som spelare är alltid klokt.

Läs mer »
Kalix Golfklubb
Nyborgsvägen 175
952 91
Kalix
Tel: 0923-159 35 (under golfsäsongen)
Mobil: 070-547 31 82
E-post: info@kalixgolfklubb.se

Upp