Medlemsavgiften - Extra information

Det har visat sig att vissa inte fått fakturan för 2018-års medlemsavgift. Detta kan eventuellt bero på fel adress i Min golf eller att den helt enkelt kommit på villovägar. Klicka vidare så får ni info om hur ni löser medlemsavgift trots allt.

Om man inte fått fakturan så kan man istället lösa medlemskap genom att betala in avgiften till vårt bankgirokonto enligt uppgifter nedtill:

  • Seniro (Från det år man fyller 25 år) 750 SEK
  • Junior (16-24 år) 500 SEK
  • Ungdom (Max 15år) 500 SEK

Bankgirokonto: 5738-3622

All information om avgifter hittar ni här.

Inför nästa utskick som är spelrättsavgiften passa på att gå in och kontrollera era uppgifter på Min Golf så att de är dagsaktuella. Har ni ev. flyttat så behöver er adress uppdateras.

// Styrelsen Kalix Golfklubb

 

Senaste nytt från Kalix Golfklubb

Golfsäsongen är slut

Snön har lagt sig och vi får nu se fram emot nästa golfsäsong. Vi får tacka alla ni som har besökt vår golfbana, gäster som egna medlemmar. Det är för er vi anstränger oss att hela tiden förbättra kvalitén på banan. Ni kan gärna följa oss på hemsidan under vintern. Under nyhetsflödet på första sidan skriver vi om vad som händer på Kalix GK eller i Kalix Golf AB. Om ni är intresserade av det som sker på klubbens styrelsemöten så återfinner ni det i våra protokoll under fliken Medlemmar/Klubbinformation.

Läs mer »
Kalix Golfklubb
Nyborgsvägen 175
952 91
Kalix
Tel: 0923-159 35 (under golfsäsongen)
Mobil: 070-547 31 82
E-post: info@kalixgolfklubb.se

Upp