Medlemsavgiften - Extra information

Det har visat sig att vissa inte fått fakturan för 2018-års medlemsavgift. Detta kan eventuellt bero på fel adress i Min golf eller att den helt enkelt kommit på villovägar. Klicka vidare så får ni info om hur ni löser medlemsavgift trots allt.

Om man inte fått fakturan så kan man istället lösa medlemskap genom att betala in avgiften till vårt bankgirokonto enligt uppgifter nedtill:

  • Seniro (Från det år man fyller 25 år) 750 SEK
  • Junior (16-24 år) 500 SEK
  • Ungdom (Max 15år) 500 SEK

Bankgirokonto: 5738-3622

All information om avgifter hittar ni här.

Inför nästa utskick som är spelrättsavgiften passa på att gå in och kontrollera era uppgifter på Min Golf så att de är dagsaktuella. Har ni ev. flyttat så behöver er adress uppdateras.

// Styrelsen Kalix Golfklubb

 

Senaste nytt från Kalix Golfklubb

Medlemsundersökningen Players 1st

28 augusti går årets medlemsundersökning, Players 1st, ut till samtliga medlemmar Undersökningen genomförs av det danska företaget Players 1st i samarbete med Svenska Golfförbundet, där över 350 svenska golfklubbar deltar. Players 1st är ett utmärkt verktyg för klubbens ledning att ta reda på vad ni medlemmar har för syn på verksamhet och anläggning. Resultatet ligger till stor del som grund för styrelse och klubblednings arbete med att göra rätt prioriteringar och sätta upp mål för klubbens verksamhet och framtid. Ju fler svar, desto bättre underlag för rätt beslut.

Läs mer »
Kalix Golfklubb
Nyborgsvägen 175
952 91
Kalix
Tel: 073-038 82 85 (Under öppettider)
E-post: info@kalixgolfklubb.se

Upp