Medlemsavgiften - Extra information

Det har visat sig att vissa inte fått fakturan för 2018-års medlemsavgift. Detta kan eventuellt bero på fel adress i Min golf eller att den helt enkelt kommit på villovägar. Klicka vidare så får ni info om hur ni löser medlemsavgift trots allt.

Om man inte fått fakturan så kan man istället lösa medlemskap genom att betala in avgiften till vårt bankgirokonto enligt uppgifter nedtill:

• Seniro (Från det år man fyller 25 år) 750 SEK
  • Junior (16-24 år) 500 SEK
  • Ungdom (Max 15år) 500 SEK

Bankgirokonto: 5738-3622

All information om avgifter hittar ni här.

Inför nästa utskick som är spelrättsavgiften passa på att gå in och kontrollera era uppgifter på Min Golf så att de är dagsaktuella. Har ni ev. flyttat så behöver er adress uppdateras.

// Styrelsen Kalix Golfklubb