Medlemsavgiften - Extra information

Det har visat sig att vissa inte fått fakturan för 2018-års medlemsavgift. Detta kan eventuellt bero på fel adress i Min golf eller att den helt enkelt kommit på villovägar. Klicka vidare så får ni info om hur ni löser medlemsavgift trots allt.

Om man inte fått fakturan så kan man istället lösa medlemskap genom att betala in avgiften till vårt bankgirokonto enligt uppgifter nedtill:

  • Seniro (Från det år man fyller 25 år) 750 SEK
  • Junior (16-24 år) 500 SEK
  • Ungdom (Max 15år) 500 SEK

Bankgirokonto: 5738-3622

All information om avgifter hittar ni här.

Inför nästa utskick som är spelrättsavgiften passa på att gå in och kontrollera era uppgifter på Min Golf så att de är dagsaktuella. Har ni ev. flyttat så behöver er adress uppdateras.

// Styrelsen Kalix Golfklubb

 

Senaste nytt från Kalix Golfklubb

Blå Kiosken - Hjälp från medlemmar!

Under helgerna så drivs Blå Kiosken med hjälp av ideell arbetskraft från ni medlemmar. I dagsläget så kommer Blå Kiosken behöv vara stängd de flesta helgdagar om inte fler väljer att hjälpa till. Blå Kiosken är väldigt uppskattad, av så väl medlemmar och gäster. Så fundera gärna ytterligare en gång över vilken helgdag ni kan hjälpa till, för lediga dagar och information om hur bokning sker klicka vidare.

Läs mer »

Nya tider för möjlighet till lektion med Niklas Edelsvärd

Nu finns det nya tillfällen att boka privatlektion med Niklas Edelsvärd. Förra gången bokades tiderna upp relativt snabbt så passa på att anmäla er direkt om ni trots allt går i tankarna att ta en lektion. Niklas hjälper till med allt inom sving, närspel och puttning. Lektionerna riktar sig till alla som spelar golf, att boka en lektion då och då för att få hjälp att förbättra spelet och utvecklas som spelare är alltid klokt.

Läs mer »
Kalix Golfklubb
Nyborgsvägen 175
952 91
Kalix
Tel: 0923-159 35 (under golfsäsongen)
Mobil: 070-547 31 82
E-post: info@kalixgolfklubb.se

Upp