Medlemsresa 2023

Bild saknas - Medlemsresa Hemsida

I år testar vi något nytt och har därför tagit fram en medlemsresa till Piteå Golfklubb helgen den 2-3 september 2023.

I resan kommer det ingå greenfee lördag och söndag, logi lördag till söndag samt middag lördagkväll. Transport till och från Piteå löses på egen hand men man kan gärna samåka.

Kostnad: 1450 SEK per person
Kostnad ideelt engagerade: 1200 SEK per person

Anmälan (som är bindande) görs senast den 23 augusti
på listan uppsatt i klubbhuset eller via mejl till info@kalixgolfklubb.se

Klicka här för inbjudan i sin helhet.