Ny styrelse vald för Kalix GK

Bild saknas - IMG 0051

Under årets höstmöte den 24 oktober valdes det in en ny ordförande, ledamöter samt suppleanter till styrelsen för Kalix Golfklubb. Tidigare ordförande Elisabet Norman tackades av för hennes tid och engagemang under de år hon suttit som aktiv ledamot samt ordförande i Kalix GK.

Styrelsen från och med den 24 oktober

Ordförande: Helena Brännmark

V. ordförande: Ulf Larsson

Kassör: Birgitta Lundgren

Ledamot Bengt-Arne Johansson

Ledamot: Ola Cederholm

Suppleant: Jörgen Svanold

Suppleant: Anna Ångström

Vi skickar ett stort lycka till, till den nyvalda styrelsen.

Önskar ni komma i kontakt med den nya styrelsen hittar ni deras kontaktuppgifter under Kontakter/Kalix golfklubb eller klicka här.