Nya medlemmar, nybörjare och anmälan till Grönt Kort

Bild saknas - Bild Fraan Linnebanan

Ni som anmäler er som nya medlemmar i Kalix GK och ska ta grönt kort har säkert tagit del av våra låga avgifter och de fantastiska villkor som speciellt gäller de två första säsongerna. Ni som har högre hcp än 30,0 kan även åtnjuta den gratisträning vi bjuder på. Läs mer och anmäl er!

Ni kan läsa mer under Medlemmar/Erjudanden och gruppträning och Medlemmar/Grönt Kort.

Syftet med erbjudandet är att ni ska komma igång med golfen på ett bra sätt. Ni kommer då att känna er mer trygg på banan och hitta glädjen med golfspelet. Ni har även möjlighet att få kontakt med en eller flera golfpartners under träningen. Det bidrar till att lyfta den sociala delen i spelet.

Ta gärna med er en kompis och introducera honom eller henne i golfen.

Vill ni veta lite mer om Grönt Kort utbildningen, golfens slag, golfvett och golfens regler så klickar ni här.

Blanketten för en anmälan till Grönt Kort,

som går att printa ut, finner ni här.