Öppnar för spel på provisoriska greener.

Bild saknas - Hål 2, green-1

Banan kommer öppnas för spel på provisoriska greener tisdagen den 29:e Maj kl 10:00. Inför denna öppning vill vi påtala följande och förväntar oss att samtliga följer detta!

• Lägesförbättring en klubblängd, ännu längre om det krävs för att hitta en bra yta att slå ifrån.
  • Lägg tillbaka uppslagen torv, alltid viktigt det.. MEN speciellt viktigt nu när gräset fortfarande är lite skört.
  • Golfbilskörning sker i ruffen på dom hål som är lite blötare, 2,4,7,11,17... lämna golfbilen i ruffen och gå till din boll på fairway.
  • Tidsbokning gäller för spel även på provisoriska greener