Öppnar för spel på provisoriska greener.

Bild saknas - Hål 2, green-1

Banan kommer öppnas för spel på provisoriska greener tisdagen den 29:e Maj kl 10:00. Inför denna öppning vill vi påtala följande och förväntar oss att samtliga följer detta!

  • Lägesförbättring en klubblängd, ännu längre om det krävs för att hitta en bra yta att slå ifrån.
  • Lägg tillbaka uppslagen torv, alltid viktigt det.. MEN speciellt viktigt nu när gräset fortfarande är lite skört.
  • Golfbilskörning sker i ruffen på dom hål som är lite blötare, 2,4,7,11,17... lämna golfbilen i ruffen och gå till din boll på fairway.
  • Tidsbokning gäller för spel även på provisoriska greener

Senaste nytt från Kalix Golfklubb

Blå Kiosken - Hjälp från medlemmar!

Under helgerna så drivs Blå Kiosken med hjälp av ideell arbetskraft från ni medlemmar. I dagsläget så kommer Blå Kiosken behöv vara stängd de flesta helgdagar om inte fler väljer att hjälpa till. Blå Kiosken är väldigt uppskattad, av så väl medlemmar och gäster. Så fundera gärna ytterligare en gång över vilken helgdag ni kan hjälpa till, för lediga dagar och information om hur bokning sker klicka vidare.

Läs mer »

Nya tider för möjlighet till lektion med Niklas Edelsvärd

Nu finns det nya tillfällen att boka privatlektion med Niklas Edelsvärd. Förra gången bokades tiderna upp relativt snabbt så passa på att anmäla er direkt om ni trots allt går i tankarna att ta en lektion. Niklas hjälper till med allt inom sving, närspel och puttning. Lektionerna riktar sig till alla som spelar golf, att boka en lektion då och då för att få hjälp att förbättra spelet och utvecklas som spelare är alltid klokt.

Läs mer »
Kalix Golfklubb
Nyborgsvägen 175
952 91
Kalix
Tel: 0923-159 35 (under golfsäsongen)
Mobil: 070-547 31 82
E-post: info@kalixgolfklubb.se

Upp