Resultat 2-manna Scramble 21/8

Bild saknas - Pictogram 2429074 1280

Efter kraftiga regnfall under veckan så kunde trots allt lördagens golftävling genomföras. En tävling där goda samarbeten ledde till en bra dag trots det gråa vädret.

Tävlingen var en 2-manna scramble med krav om minst 6 utslag från resp lagdeltagare. Genom bra samarbete och spel lyckades Andreas Hjort-Fresk och Niclas Johansson plocka hem första placeringen. Stort grattis!

Lokala företaget Nyströms konditori hade för dagen skapat fantastiska räkmackor samt goda surdegsbaguetter som verkligen smakade utmärkt och gav möjlighet till deltagarna att få i sig något riktigt gott.

Stort tack vill även riktas till Marianne och Ingmar Sundvall som lånade ut deras privata golfbil så att vi kunde erbjuda deltagarna att köpa kaffé och energi längs med hela golfbanan.

Stort tack alla, sponsorer, tävlingsledare, personal samt ideellt engagerade som hjälpte till att göra denna tävling till en riktig bra golfdag.

Resultat:

Plac.