Statusuppdatering

Bild saknas - IMG 0050

För information om vad som beslutades vid söndagens extra medlemsmöte samt uppdatering om hur läget är, klicka vidare på nyheten.

På söndagens extra medlemsmöte beslutades det att Kalix Golfklubb har fortsatt intresse att sköta driften vid Kalix Golfanläggning. Detta har förmedlats till kommunen under separat möte måndagen den 8 april. Det som pågår just nu är att tjänstemännen jobbar med att bereda ett förslag till kommunfullmäktiges sammanträde den 15 april. 
Först den 15 april kommer vi veta mera, men fram tills dess förbereder vi oss i styrelsen för att kunna agera direkt på det som ev behöver göras den 15 april.
MvH Styrelsen
Kalix Golfklubb

Senaste nytt från Kalix Golfklubb

Medlemsundersökningen Players 1st

28 augusti går årets medlemsundersökning, Players 1st, ut till samtliga medlemmar Undersökningen genomförs av det danska företaget Players 1st i samarbete med Svenska Golfförbundet, där över 350 svenska golfklubbar deltar. Players 1st är ett utmärkt verktyg för klubbens ledning att ta reda på vad ni medlemmar har för syn på verksamhet och anläggning. Resultatet ligger till stor del som grund för styrelse och klubblednings arbete med att göra rätt prioriteringar och sätta upp mål för klubbens verksamhet och framtid. Ju fler svar, desto bättre underlag för rätt beslut.

Läs mer »
Kalix Golfklubb
Nyborgsvägen 175
952 91
Kalix
Tel: 073-038 82 85 (Under öppettider)
E-post: info@kalixgolfklubb.se

Upp