Tävling till förmån för Barncancerfonden

Bild saknas - Ext DSC5044 Nilsu

Lördagen den 10 augusti spelades årets tävling till förmån för Barncancerfonden vid Kalix GK. Ett startfält med 54 deltagare fördelade på 27 lag. All tävlingsavgifter gick oavkortat till Barncancerfonden.

Dagen bjöd till en början på blåsigt väder men soligt och härligt.
Tävlingen avgjordes över 18 hål och alla deltagare slog ut från röd tee.

Vinnare av tävlingen blev Andres Hjort-Fresk och Martina Strömbäck, för fullständig resultatlista se resulatat under tävlingen på Min golf på golf.se

Totalt så samlades det in 8360 SEK som kommer att skänkas till Barncancerfonden.

Tävlingsledningen vill även rikta ett stort tack till de sponsorer som bidragit med vinster till tävlingen.

Ett stort tack till:

Team Sportia, Kalix