Tips på bra golfpoddar

Bild saknas - Podcast 3443476 640

Här kommer det några tips på bra poddar med huvudtema golf. Passar utmärk under promenaden, på jobbet eller hemma en eftermiddagskväll.

Svensk Golf Podcast

I Svensk Golf Podcast hör du intervjuer med de svenska stjärnorna, intressanta dokument och tips på hur du lyfter ditt eget golfande.

Länk på webben:

https://www.svenskgolf.se/tagg/svensk-golf-podcast/

Länk till spotify:

https://open.spotify.com/show/2ZVH4PZpLJkrxumsyCs13D?si=PbRtzJm6SiaTpwCnNfkLaQ&fbclid=IwAR0zqI-RYsxrrm3YbpIvLVeNtItDprZZGkBtG7xcKDyFlfGOn3dz6y_1Xjg

 

Bli en bättre golfare med MXPGolf.se

Bli en bättre golfare med MXPGolf.se är podden för dig som vill lära dig mer om golf. Max Persson djupdyker i varje avsnitt i olika golfrelaterade ämnen som alla kan hjälpa dig med en och samma sak - att bli en bättre golfare.

Länk på webben:

https://poddtoppen.se/podcast/1436002307/bli-en-battre-golfare-med-mxpgolfse

 

Länk på spotify:

https://open.spotify.com/show/2qXlFLq7R7eVDcCYOcvYyy?si=RZLRnXGVR_-geYIYHiSrYA&fbclid=IwAR2ZpHAJocf6YPek7zPFZMHTShTHKrt3mOHssJdKuh6Uhp573BImX2FvYvc

Senaste nytt från Kalix Golfklubb

Medlemsundersökningen Players 1st

28 augusti går årets medlemsundersökning, Players 1st, ut till samtliga medlemmar Undersökningen genomförs av det danska företaget Players 1st i samarbete med Svenska Golfförbundet, där över 350 svenska golfklubbar deltar. Players 1st är ett utmärkt verktyg för klubbens ledning att ta reda på vad ni medlemmar har för syn på verksamhet och anläggning. Resultatet ligger till stor del som grund för styrelse och klubblednings arbete med att göra rätt prioriteringar och sätta upp mål för klubbens verksamhet och framtid. Ju fler svar, desto bättre underlag för rätt beslut.

Läs mer »
Kalix Golfklubb
Nyborgsvägen 175
952 91
Kalix
Tel: 073-038 82 85 (Under öppettider)
E-post: info@kalixgolfklubb.se

Upp