Veckans information v.14

Bild saknas - Golf 990378 1280

Solen skiner och snön smälter. Tålmodigt låter vi naturen göra sitt på rangen och när rangen är torr nog så ställs den iordning för träning av banpersonalen. Banpersonalen är åter i jobb hos oss från och med maj månad.

Vi i styrelsen vädjar till dig som har tänkt spela golf i år att gärna betala in spelavgiften den 20 april (enligt faktura) annars senast den 30 april. Så här innan säsongen kommer igång är det många inköp, små som stora som måste göras. Allt ifrån gräsfrön, rangebollar till reservdelar för maskinparken.

Vi som golfklubb jobbar stenhårt för att ha kvar våran bana och vi vill så klart ha fortsatt driftansvar kommande säsonger. Men då krävs det att vi är lojala vår klubb och gärna löser spelavgift istället för att välja billigare alternativ.

Det har kommit ett par frågor som vi gärna besvara till er alla:

Golfhäftet
Kalix Goflklubb fortsätter likt tidigare att erbjuda golfspelare att nyttja Golfhäftet, dock så tillämpas inte Golfhäftet Plus vid Kalix GK.

Golfhäftet kan alla köpa via klubben, länk till formulär finns på hemsidan,
/medlemmar/golfhaeftet.aspx

Fastställda prisnivåer
Priserna för greenfee och tävlingsgreenfee kommer att beslutas om på styrelsemötet den 20 april.

Styrelsen fortsätter bevaka utvecklingen kring covid-19 och tillämpar/följer de råd som ges både av Folkhälsomyndigheten samt SGF. Tillsvidare hoppas vi att alla får må bra och att coronaviruset inte lämnar allt för stor skada för oss alla.

Trevlig helg önskar