Bild saknas - Rangen

1,5 månad kvar till sommarmånaderna!

Snart så får även vi möjligheten att spela golf här i norr. Styrelsen jobbar vidare med allt vad styrelsearbete innebär och denna tid på året är det väldigt mycket planering.

Bland annat jobbar vi med planering av årets Grönt Kort – kurser men vi vill redan nu tipsa om den nya Grönt Kort plattformen som golfförbundet tagit fram.

En plattform för att ge nya golfare samma väg in i golfen oavsett var man utbildar sig. Plattformen består av en digital teoriutbildning samt ett spelprov. Den digitala teoriutbildningen är kostnadsfri och kan påbörjas redan nu, i god tid innan det praktiska på rangen och banan börjar.

Kalix Golfklubb kommer erbjuda kurstillfällen för att lära sig grunderna inom golfen, grepp, uppställning, sving med mera.

Så tips alla era vänner om golfen och att de redan nu kan registrera sig på borjaspela.golf.se

Är ni själv nyfikna på plattformen går det att logga in med sitt golf-id samt lösenord för Min Golf.
Då har ni en bra möjlighet att själv testa era teoretiska kunskaper.

Ni hittar plattformen här:

Kalix GK:s nya klädkollektion

Foersaeljningsbild

För att fira att klubben fyller 30 år har vi jobbat fram en klädkollektion tillsammans med Abacus. Tre snygga plagg som passar utmärkt på golfbana så väl på fritiden. All information om klädkollektionen hittar ni på hemsidan.

/media/113028/Kalix-GK-30aar-logo-erbjudande.pdf

/nyheter/kalix-gks-nya-klaedkollektion-fraan-abacus.aspx