Bild saknas - Fire 123784 640

Från och med den 4 maj börjar arbete på banan.

På måndag den 4 maj kommer de första banarbetarna att börja gå igenom och serva maskinerna så att de är redo när gräset tinat fram. Därefter fortsätter man med förberedande arbete. Det kommer komma tider då även de behöver hjälp med att täcka greener m.m. För att underlätta deras möjlighet att komma i kontakt med medlemmar som vill hjälpa till finns en sändlista som de kan använda. Önskar ni stå med på sändlistan för att få information om när de behöver hjälp hör av er till info@kalixgolfklubb.se så blir ni inlagda i listan.

Save the date – Golfens dag 30/5

Lördagen den 30/5 mellan kl 11-14 kommer årets Golfens dag att hållas. Där kommer det finnas möjlighet att prova-på-golf, äta en hamburgare samt delta i poängtavla där finns priser finns i potten.

För att göra denna dag till något extra så är alla medlemmar inbjudan + 1!
Exakt se till att försöka ta med en vän, sambo eller barn så blir vi fler.

Kalix Golfklubb följer Folkhälsomyndighetens och SGF:s råd och kommer såklart se till att detta blir ett så säkert event som möjligt med avseende på att minimera smittspridning.

Kalix GK:s nya klädkollektion

Foersaeljningsbild

Nästa vecka är sista veckan med försäljning av den nya klädkollektionen. Följande datum kommer vi vara i klubbhuset för att ge er möjlighet att prova kläderna.

v.19

Måndag 4 maj kl 16-17

Torsdag 7 maj kl 19-20

Söndag 10 maj kl 19-20

För alla information kring klädkollektionen se länkar nedtill:

/media/113028/Kalix-GK-30aar-logo-erbjudande.pdf

/nyheter/kalix-gks-nya-klaedkollektion-fraan-abacus.aspx

Trevlig Valborg önskar styrelsen.

Fire 123784 640