Bild saknas - Rangen

Nu går det undan… Rangen tinar sakta med säkert fram och snart är den nog torr för att kunna ställas iordning för träning.

I dessa tider med restriktioner så är det extra viktigt att skydda våra äldre medlemmar. Därför så vädjar vi till alla som är utanför riskgrupper att hjälpa till när banpersonalen t.ex behöver hjälp med att täcka greenerna. Det kommer vara ett lite annorlunda år och det är viktigt att vi som inte är i riskgrupp ställer upp och hjälper till.

Vi i styrelsen jobbar efter en ”Corona-budget” vilket betyder att vi inte kan satsa på allt som var tänkt. Men att spela golf det kommer vi kunna göra! Det är en fantastisk bra friskvårdsaktivitets i dessa tider och vi kan alla delta genom att minst hålla en klubblängd i avstånd mellan varandra.

Angående aktivitetskalender så avvaktar vi med att publicera den då vi inväntar svar från SGF angående riktlinjer under julimånad.

Save the date - Golfens dag 30/5

Golfensdag30maj

Lördagen den 30/5 mellan kl 11-14 kommer årets Golfens dag att hållas. Där kommer det finnas möjlighet att prova-på-golf, äta en hamburgare samt delta i poängtavla där finns priser finns i potten.

För att göra denna dag till något extra så är alla medlemmar inbjudan + 1!
Exakt se till att försöka ta med en vän, sambo eller barn så blir vi fler.

Kalix Golfklubb följer Folkhälsomyndighetens och SGF:s råd och kommer såklart se till att detta blir ett så säkert event som möjligt med avseende på att minimera smittspridning.

Save the date – Ungdomsläger och träningshelg med MXP-golf 3-5 juli

Fredag till söndag den 3-5 juli kommer det hållas ett träningsläger för ungdomar samt ges möjlighet till privatlektioner och avrostningskurs med Max Persson från MXP-golf.

Max är PGA-utbildad golftränare från Östersund med ett brinnande intresse för golf. Han är verksam som tränare på Östersund-Frösö GK och Storsjöbygdens GK samtidigt som han driver MXP-golf, en online-plattform för golfträning. Utöver det har han även sin podd, jobbar med Golffitness Sverige samt är instruktör i tidningen Svensk Golf.

Max:s filosofi är ”Varje golfare är unik därför borde även din teknik och din träning anpassa efter dig.”

Mera information kommer under julimånad.

www.mxpgolf.se

Kalix GK:s nya klädkollektion – Sista chansen

Foersaeljningsbild

Idag söndag är det sista chansen att beställa något från den nya klädkollektionern.

Så passa på ikväll kl 19-20 är klubbhuset öppet, har ni inte möjligt att vara på plats kan ni beställa via e-post till info@kalixgolfklubb.se eller kontakta Anna på 070-621 44 03.

För alla information kring klädkollektionen se länkar nedtill:

/media/113028/Kalix-GK-30aar-logo-erbjudande.pdf

/nyheter/kalix-gks-nya-klaedkollektion-fraan-abacus.aspx