Bild saknas - Golf 990378 1280

En isig grå kall vind…

Trots denna kalla vår så har solen gjort sitt för att snön ska tina bort. Det har varit ett tjock istäcke som snart är ett minne blott. Rangen är till stor del helt snöfri med fortfarande lite blöt, men till allas glädje planeras den att vara iordningställd innan nästa helg.

För banpersonal är det en intensiv tid från och med nu fram till att banan öppnas. Denna tid känns ofta som en evighet för oss golfare med tillsdess får vi tillbringa tiden på rangen och öva på svingen.

Trots denna annorlunda tid med restriktioner och ovisshet har vi framtidstro.

Utifrån banansvarige Mickes önskemål har det i år investerats i ett spiker-aggregat för att kunna skära greenerna lite djupare. Det ger en bättre etablering och start för gräset och på sikt en bättre spelyta på greenerna.

Säsongens första aktivitet – En golftävling på distans

För att påbörja säsongen kommer en tävling/lotteri pågå från den 18/5 till den 28/5 med dragning av priser under golfensdag den 30/5 kl 13.00.

All information om tävlingen kommer att släppas på måndag via hemsidan, Facebook samt e-post.

Golfens dag 30/5

Golfensdag2020

För att göra denna dag till något extra så är alla medlemmar inbjudan + 1!
Exakt se till att försöka ta med en vän, sambo eller barn så blir vi fler.

Kalix Golfklubb följer Folkhälsomyndighetens och SGF:s råd och kommer såklart se till att detta blir ett så säkert event som möjligt med avseende på att minimera smittspridning.

Årets Grönt kort – Utbildningar

Annons Kalix GK

Årets utbildningstillfällen är klara. Sprid till alla era vänner och bekanta så blir vi fler i sommar.

Följande helger erbjuds kurser.

v. 22 Lördag/Söndag 30-31 maj

v.24 Lördag/Söndag 13-14 juni – Förmiddagskurs

v. 24 Lördag/Söndag 13-14 juni – Eftermiddagskurs

I kurserna ingår teoribok, medlemskap samt spelavgift för 2020 (Rätt att spela obegränsat på golfbanan under 2020). Under kursen får man låna klubbor om man inte har egna.

För kostnader se www.kalixgolf.se

Anmälan görs till info@kalixgolfklubb.se, endast bekräftad anmälan gäller.