Bild saknas - Puttning

Blå himmel och värmande sol!

Värmen har äntligen kommit och det jobbas febrilt på golfbanan. Man kommer jobba med förbättring på hålen längs älven samt att en kabel ska grävas ned för att se till så att alla greener kan få bevattning via det automatiska bevattningssystemet.

De hålvärdar som kan och vill får redan nu börja jobba på deras respektive hål. Behöver man tillexempel samla ris och göra fint kan man börja med det redan nu för bortforsling under städdagen.

Alla som varit ansvariga för hål tidigare får självklart fortsätta vara det, det finns även hål som saknar hålvärdar så är man intresserad av att vara värd hör av er till ordförande på ordforande@kalixgolfklubb.se.

Helg med MXP-golf - INSTÄLLD

Tyvärr så har Max varit tvungen att ställa in den planerade träningshelgen med honom här i Kalix. Detta då det på hans hemma klubbar blivit ett större intresse för golf än planerat och således räcker inte tiden till. Detta är så klart ett otroligt tråkigt besked då vi jobbat och planerat för denna helgen sedan slutet på januari. Men för alla ungdomar och juniorer kommer det fortfarande erbjudas en träningshelg med en PGA-utbildad golftränare så boka upp helgen den 4-5 juli för träningshelg på golfbanan. Mera information kommer då alla detaljer är klara.

Aktivitetskalender

Årets aktivitetskalender är nu publicerad och i år är det lite annorlunda. Det är betydligt färre tävlingar och tyvärr så kan det mycket väl komma att förändras då det först i början av juni kommer komma nya direktiv från SGF.

/taevlingar/aktivitetskalender.aspx

Golfens dag 30/5

Golfensdag2020

För att göra denna dag till något extra så är alla medlemmar inbjudan + 1!
Exakt se till att försöka ta med en vän, sambo eller barn så blir vi fler.

Kalix Golfklubb följer Folkhälsomyndighetens och SGF:s råd och kommer såklart se till att detta blir ett så säkert event som möjligt med avseende på att minimera smittspridning.