Veckobreven tar sommaruppehåll

Bild saknas - Puttning

Veckobreven tar sommaruppehåll

Sommaren är verkligen här och det är full aktivitet kring klubbhus och banan. Detta innebär att det finns mindre tid över för att hinna med veckobreven. För att inte skapa en massa måsten väljer vi att veckobreven tar sommaruppehåll. Det innebär inte att vi slutar jobba bara att vi istället är ute i klubbhuset, på rangen eller banan och pysslar med det vi gillar mest, golf!

Så klart kommer det ändå skickas information via e-post men inte i samma form som veckobrev. Veckobreven får ni se framåt hösten/vintern igen.

Så njut nu av vädret och golfen, hoppas vi ses ute på banan.

Och kom ihåg följande riktlinjer:

Rangekort för ungdomar och juniorer

Rangen Kort

I år har vi anordnat så att det för klubbens ungdomar/juniorer går att köpa ett rangekort för betalning av rangebollar. Rangekortet löses för 35 kr/styck och kan sedan laddas med valfritt förbetalt belopp. Alla ungdomar erbjuds 25% extra vid laddning av ett kort. Alltså 5 hinkar till priset av 4:a. För mera information och beställning hör av er till Anna på 070-621 44 03 eller info@kalixgolfklubb.se