Volvo World Golf Challenge

Bild saknas - VWGC Bildskarm GK 970X500px

I år spelas Volvo World Golf Challenge online – när man vill och på valfri bana. Dessutom är det helt gratis med möjlighet att vinna attraktiva priser.

På grund av vårens corona-restriktioner har Volvo i år valt att arrangera Volvo World Golf Challenge online på alla Sveriges klubbar – hela sommaren! Ett helt nytt tävlingsspår för alla golfare att nå den digitala Sverigefinalen i september med attraktiva priser att vinna.

Tävlingsperioden är 19 juni – 16 augusti och är indelad i 4 kvalificeringsperioder. Det är enkelt att delta och dessutom helt gratis. Sällskapsrundan förvandlas till tävlingsrunda där poängen enkelt rapporteras in till Volvo och ger möjlighet till avancemang.

Tävlingsform är Individuell poängbogey i herr- och damklass och fullständiga tävlingsvillkor finns på volvocars.se/golf eller här.

Anmälan görs på volvocars.se/golf