Privatlektioner eller lektioner i grupp

Vi kan erbjuda golfutbildning på olika nivåer. Elitspelare som behöver fortbildning kommer vi att erbjuda speciella tider på säsongen då vi tar in en Pro från en annan klubb.

Här på Kalix Golfklubb erbjuder vi lektioner för golfspelare på alla olika nivåer. Från elitspelare till nybörjare. Från medlemmar till gäster, alla är välkomna på vår vackra bana och träningsområde.

Vi kan erbjuda lektioner på alla olika områden inom golf. Sving, närspel och puttning. För dig som kanske har haft uppehåll från golfen ett tag kan det vara bra att boka in en lektion för att komma igång igen. Samtidigt rekommenderar vi alla som spelar golf att boka en lektion då och då för att få hjälp att förbättra spelet och utvecklas som spelare.

Prislista för 2016 - Ej fastställt för 2017

Privatlektioner

En person                                                  280kr/30 min                     500kr/tim

Paketpris – köp 5 lektioner få 6                6 gånger 30 min lektioner 1400kr

6 gånger 60 min lektioner 2500kr

Grupplektioner

2 personer och fler                                    350kr/30min                      600kr/tim

Paketpris kan fixas om ni vill ha flera lektioner!

Range bollar ingår till alla lektioner!

Tel: 0923-159 35 (under golfsäsongen)