Herrar

Nytt upplägg inför årets tisdagsgolf.

Alla som vill spela tisdagar samlas i klubbhuset 08.00 då vi lottar bollarna. Första start 08.30.

Sista tisdagen i varje månad samling 11.30 eller 11.00 om man vill delta i den gemensamma lunchen. Första start 12.00.

För dom som vill spela eftermiddag gäller samma som tidigare år.

Förändringen innebär att man inte behöver bestämma förrän på tisdagsmorgon om man vill spela samt att vi får chansen att umgås lite mer.

Grupperna minskas till två; A grupp hcp 0-23,0      B-grupp 23,1-36,0  Avgift 40kr/gång

Pris utgår varje tisdag till 1;an och 2;an i respektive grupp samt till de som har sammanlagt bäst resultat över 6 rundor.

Önskemål finns om, att av olika anledningar, endast spela 9 hål. De som så önskar bildar en egen resultatgrupp varje speltillfälle.  Avgift; 20kr/gång

Ev frågor och synpunkter på ovanstående besvaras

av Sören se hans kontaktuppgifter här

Hopp om trevliga tisdagar i sommar med många deltagare!

Slutresultaten från tisdagsgolfen återfinns till höger

Matchserien 2017, Elitserien

Matchserien för herrlaget i Elitserien är nu slutspelad. Totalt har det spelats 3 matcher med 4  st 9 håls bästbollar och 8 18 håls singlar med 1 st H40, 2 st H50, 3 st H60 och 2 st H70.

Tyvärr förlorade Kalix GK alla tre seriematcherna, men spelade många fina och jämna delmatcher och vann ett antal matcher främst i 4-boll bästboll.

Resultat: Kalix -Piteå 3-9

Luleå-Kalix 11-1

Kalix-Boden 2-10

Kalix GK kom 4:a i serien som vanns på målskillnad av Luleå före Boden och Piteå.

Ett tack till alla spelare som ställde upp och kämpade i 27 hål, ibland i ganska tuffa förhållanden. Tack också till banpersonalen för efter förhållandena fin bana.

För att se vilka som ska spela vilka matcher samt kontaktuppgifter till spelare klicka här.

Tel: 0923-159 35 (under golfsäsongen)