Återvinn ert metallskrot - Stötta Kalix Golfklubb

Bild saknas - Metallskrot

Från och med nu kan man enkelt stötta Kalix Golkfubb genom att återvinna sitt metallskrot hos Cronimet. När man lämnar in metallskrotet meddelar man Cronimet att ersättningen ska skänkas till golfklubben.

Så passa nu på att rensa era förråd och ta med er metallskrotet till Cronimet istället för återvinningen. T.ex så kan en vattenblandare (kran) ge mellan 50 -80 SEK.

Cronimet hittar ni på Rudträskvägen 4, mittemot brandstationen.

Cronimets öppettider:

Vardagar kl 7:00 - 16:00, lunch mellan kl 11:00-11:30
(Under lunch är personalen på plats men undvik gärna så att även de hinner äta)