Vi bjuder på mer än en enastående golfbana

Bild saknas - Hål 7, inspel mot green-2

Ni som besöker oss och spelar golf på vår fina golfbana bör förlänga besöket och uppleva några extra dagar i vår fina kommun. Kalix kommun står för livskvalité för hela familjen. Vi satsar på allt som berör livskvalitén, näringsliv, jobb, utbildning, fritid, vård och omsorg. Ni kan läsa mer om utbudet i Kalix kommun, ”Där älven möter havet”, på deras hemsida www.kalix.se

Hur är det att bo i Kalix?

Om alla i familjen trivs så utvecklas man både i familjen och i samhället. Här är det nära till allt och allt är tillgängligt för alla. Kommunen satsar på livskvalité och friskvård. Vi är dessutom utnämnd till Norrbottens bästa fritidskommun. Här finns billiga och bra bostäder och möjligheter till arbete och utbildning. Vi har närhet till olika kommunikationsmedel, bland annat flyg till Stockholm.
Ni kan läsa mer om utbudet i Kalix kommun, ”Där älven möter havet”, på deras hemsida www.kalix.se

Senaste nytt från Kalix Golfklubb

Golfsäsongen är slut

Snön har lagt sig och vi får nu se fram emot nästa golfsäsong. Vi får tacka alla ni som har besökt vår golfbana, gäster som egna medlemmar. Det är för er vi anstränger oss att hela tiden förbättra kvalitén på banan. Ni kan gärna följa oss på hemsidan under vintern. Under nyhetsflödet på första sidan skriver vi om vad som händer på Kalix GK eller i Kalix Golf AB. Om ni är intresserade av det som sker på klubbens styrelsemöten så återfinner ni det i våra protokoll under fliken Medlemmar/Klubbinformation.

Läs mer »
Kalix Golfklubb
Nyborgsvägen 175
952 91
Kalix
Tel: 0923-159 35 (under golfsäsongen)
Mobil: 070-547 31 82
E-post: info@kalixgolfklubb.se

Upp