Vi bjuder på mer än en enastående golfbana

Bild saknas - Hål 7, inspel mot green-2

Ni som besöker oss och spelar golf på vår fina golfbana bör förlänga besöket och uppleva några extra dagar i vår fina kommun. Kalix kommun står för livskvalité för hela familjen. Vi satsar på allt som berör livskvalitén, näringsliv, jobb, utbildning, fritid, vård och omsorg. Ni kan läsa mer om utbudet i Kalix kommun, ”Där älven möter havet”, på deras hemsida www.kalix.se

Hur är det att bo i Kalix?

Om alla i familjen trivs så utvecklas man både i familjen och i samhället. Här är det nära till allt och allt är tillgängligt för alla. Kommunen satsar på livskvalité och friskvård. Vi är dessutom utnämnd till Norrbottens bästa fritidskommun. Här finns billiga och bra bostäder och möjligheter till arbete och utbildning. Vi har närhet till olika kommunikationsmedel, bland annat flyg till Stockholm.
Ni kan läsa mer om utbudet i Kalix kommun, ”Där älven möter havet”, på deras hemsida www.kalix.se

Senaste nytt från Kalix Golfklubb

Motorfordon på golfbanan

Tyvärr så förekommer det att motorfordon så som moped, motocross, fyrhjuling, bilar etc framförs på golfbanan. Vi förstår att många vill njuta av den fina miljön som är runt om golfbanan men observera fordonstrafik på greener, fairway och tee är inte tillåtet. Det kan väldigt enkelt uppstå skador så som upprivet gräs eller sladdmärken. I närtid har det skett två skadegörelser och vi hoppas att det inte behöver bli fler.

Läs mer »
Kalix Golfklubb
Nyborgsvägen 175
952 91
Kalix
Tel: 073-038 82 85
E-post: info@kalixgolfklubb.se

Upp