Vi bjuder på mer än en enastående golfbana

Bild saknas - Hål 7, inspel mot green-2

Ni som besöker oss och spelar golf på vår fina golfbana bör förlänga besöket och uppleva några extra dagar i vår fina kommun. Kalix kommun står för livskvalité för hela familjen. Vi satsar på allt som berör livskvalitén, näringsliv, jobb, utbildning, fritid, vård och omsorg. Ni kan läsa mer om utbudet i Kalix kommun, ”Där älven möter havet”, på deras hemsida www.kalix.se

Hur är det att bo i Kalix?

Om alla i familjen trivs så utvecklas man både i familjen och i samhället. Här är det nära till allt och allt är tillgängligt för alla. Kommunen satsar på livskvalité och friskvård. Vi är dessutom utnämnd till Norrbottens bästa fritidskommun. Här finns billiga och bra bostäder och möjligheter till arbete och utbildning. Vi har närhet till olika kommunikationsmedel, bland annat flyg till Stockholm.