Vi bjuder på mer än en enastående golfbana

Bild saknas - Hål 7, inspel mot green-2

Ni som besöker oss och spelar golf på vår fina golfbana bör förlänga besöket och uppleva några extra dagar i vår fina kommun. Kalix kommun står för livskvalité för hela familjen. Vi satsar på allt som berör livskvalitén, näringsliv, jobb, utbildning, fritid, vård och omsorg. Ni kan läsa mer om utbudet i Kalix kommun, ”Där älven möter havet”, på deras hemsida www.kalix.se

Hur är det att bo i Kalix?

Om alla i familjen trivs så utvecklas man både i familjen och i samhället. Här är det nära till allt och allt är tillgängligt för alla. Kommunen satsar på livskvalité och friskvård. Vi är dessutom utnämnd till Norrbottens bästa fritidskommun. Här finns billiga och bra bostäder och möjligheter till arbete och utbildning. Vi har närhet till olika kommunikationsmedel, bland annat flyg till Stockholm.
Ni kan läsa mer om utbudet i Kalix kommun, ”Där älven möter havet”, på deras hemsida www.kalix.se

Senaste nytt från Kalix Golfklubb

Blå Kiosken - Hjälp från medlemmar!

Under helgerna så drivs Blå Kiosken med hjälp av ideell arbetskraft från ni medlemmar. I dagsläget så kommer Blå Kiosken behöv vara stängd de flesta helgdagar om inte fler väljer att hjälpa till. Blå Kiosken är väldigt uppskattad, av så väl medlemmar och gäster. Så fundera gärna ytterligare en gång över vilken helgdag ni kan hjälpa till, för lediga dagar och information om hur bokning sker klicka vidare.

Läs mer »

Nya tider för möjlighet till lektion med Niklas Edelsvärd

Nu finns det nya tillfällen att boka privatlektion med Niklas Edelsvärd. Förra gången bokades tiderna upp relativt snabbt så passa på att anmäla er direkt om ni trots allt går i tankarna att ta en lektion. Niklas hjälper till med allt inom sving, närspel och puttning. Lektionerna riktar sig till alla som spelar golf, att boka en lektion då och då för att få hjälp att förbättra spelet och utvecklas som spelare är alltid klokt.

Läs mer »
Kalix Golfklubb
Nyborgsvägen 175
952 91
Kalix
Tel: 0923-159 35 (under golfsäsongen)
Mobil: 070-547 31 82
E-post: info@kalixgolfklubb.se

Upp