I år ska vår golfbana slopas om

Bild saknas - Klubbhuset exteriör

Den nya slopen börjar gälla från och med 2017. Golfsäsongen 1999 slopades Linnébanan första och enda gången fram till i dag. Det framkom då att vi hade Sveriges svåraste golfbana för herrar. På motsvarande sätt var Sollerö golfbana den svåraste för damer. Du hittar länken till artikeln under fliken Medlemmar/Klubbhistorik

Även här kan du läsa artikeln?

Artikeln finns i tidningen Svensk Golf nummer 9 från 1999.

Artikeln når du genom att klicka på nedanstående länk.

Sedan väljer du sida i tidningen genom att klicka på sida 34-39 (längst ner på sidan).

Välj därefter sida 35. Nu ska du vara på rätt ställe i tidningen.

Klicka på artikeln så förstoras den upp till läsbar storlek.

Till artikeln