Policydokument för Kalix GK

Bild saknas - Klubbhus Och Korthaalsbana 2

Vi vill lyfta upp det policydokument som Kalix GK står för. Vi anser att det är viktigt att vår policy på olika områden blir kända både hos klubbmedlemmar och hos föräldrar till våra unga medlemmar. Policyn ska genomsyra vårt arbete och alla bör efterleva den efter bästa förmåga.

Hur sprider vi vår policy?

En policy ska inte bara vara ett dokument. Den måste lyftas fram och göras levande i det vardagliga arbetet i klubben. Den förblir bara ett dokument om vi inte alla hjälps åt att sprida innehållet i den. Vid alla sammandragningar av nybörjare, föräldrar eller befintliga medlemmar ska policyn tydliggöras och informeras om.

Läs mer under fliken Medlemmar/Policydokument för Kalix GK

Senaste nytt från Kalix Golfklubb

Motorfordon på golfbanan

Tyvärr så förekommer det att motorfordon så som moped, motocross, fyrhjuling, bilar etc framförs på golfbanan. Vi förstår att många vill njuta av den fina miljön som är runt om golfbanan men observera fordonstrafik på greener, fairway och tee är inte tillåtet. Det kan väldigt enkelt uppstå skador så som upprivet gräs eller sladdmärken. I närtid har det skett två skadegörelser och vi hoppas att det inte behöver bli fler.

Läs mer »
Kalix Golfklubb
Nyborgsvägen 175
952 91
Kalix
Tel: 073-038 82 85
E-post: info@kalixgolfklubb.se

Upp